مدرسۀ تابستانی 1399

۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۳۹۳ خبر روز
مدرسۀ تابستانی با طعم فارسی‌آموزی در دانشگاه علامه طباطبائی همراه با سفر در جاده ابریشم
مدرسۀ تابستانی 1399

مدرسه تابستانی با طعم فارسی­‌آموزی در دانشگاه علامه طباطبائی

همراه با سفر در جاده ابریشم (تابستان 1399)

مدرسه تابستانی آموزش زبان فارسی در مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه علامه طباطبائی، برگزار می‌شود. این دوره یک ماهه، برای تمام فارسی‌آموزان در تمامی سطوح مناسب است و به آنها کمک می‌کند تا با قرارگرفتن در محیط واقعی فارسی‌زبان، مهارت‌های زبانی خود را استعلا ببخشند.

چه کسانی می‌توانند شرکت کنند؟

به دلیل این‌که مدرسه تابستانی متمرکز بر آموزش زبان فارسی است، تمامی کسانی که به یادگیری زبان فارسی و یادگیری فرهنگ ایرانی علاقه‌مند هستند، می‌توانند در این دوره شرکت کنند. البته، این دوره می‌تواند برای دانشجویانی که در رشته‌های زیر تحصیل می‌کنند، مفیدتر باشد:

1.     زبان و ادبیات فارسی

2.     مطالعات ایران یا ایران‌شناسی

3.     مطالعات خاورمیانه

4.     مطالعات منطقه‌ای، شرق‌شناسی

5.     تاریخ

6.     دیگر رشته‌های مرتبط با علوم انسانی

برنامه درسی

در آغاز دوره، از داوطلبان آزمون تعیین سطح گرفته می‌شود و سطح زبانی آنها سنجیده می­شود و کلاس و منابع آموزشی آنها مشخص می‌گردد. سپس، به مدت چهار هفته، مدرسان با تجربه و متخصص آموزش زبان فارسی به فارسی‌­آموزان فرهنگ و زبان فارسی را آموزش می­‌دهند. از این طریق، مهارت‌های زبانی آنها که شامل صحبت کردن، خواندن، نوشتن و شنیدن می‌شود را تقویت می­شود و با فرهنگ و سنت‌های ایرانی آشنا می‌شوند.

فعالیت‌ها و سفرهای فرهنگی

در مدرسه تابستانی، گردش‌های روزانه و فعالیت‌های فوق‌برنامه‌ای انجام می‌گردد که به منظور آموزش غیرمستقیم زبان فارسی است. اینمکان‌­های گردشگری شامل موارد زیر می‌شوند:

-         بازدید از موزه‌ها، مکان‌های تاریخی، کاخ‌های مشهور و غیره؛

-         آشنایی با صنایع دستی ایران، غذاهای سنتی ایرانی، موسیقی، خوشنویسی و غیره؛

-         ملاقات با استادها، شاعران و نویسندگان مطرح و معروف ایرانی؛

-         سفر در جاده ابریشم (کاشان ـ نطنز ـ اصفهان)

نحوه ثبت نام:

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام، به سایت ctpsol.atu.ac.ir مراجعه فرمایید. برای ثبت‌نام، باید فرم درخواست مربوط به ثبت نام مدرسه تابستانی را در سایت تکمیل کنید. همچنین، می‌توانید مدارک خود را به رایانامه ctpsol@atu.ac.ir ارسال کنید.

تاریخ ثبت‎ نام و شروع دوره‌

آخرین مهلت ثبت‌ نام  در مدرسه تابستانی: 29 آوریل 2020 / 10 اردیبهشت 1399

زمان برگزاری مدرسه تابستانی: 25 ژوئن تا 26 جولای 2020 / 5 تیر تا 5 مرداد 1399

هزینه ثبت نام:

شهریه مدرسه تابستانی، برای چهار هفته، 600 یورو است که شامل موارد زیر می‌شود:

-         شرکت در کلا‌س‌ها و استفاده از وسایل آموزشی بیش از 30 ساعت در هفته؛

-         وعده‌های غذایی کامل (صبحانه، ناهار، شام)

-         میان‌وعده‌ها

-         تور گردشگری در تهران و اصفهان

-         سفر در جاده ابریشم و بازدید از مکان‌های معروف از جمله اصفهان که به آن «نصف‌ جهان» می‌گویند؛

دانشجویان دانشگاه‌های طرف قرارداد دانشگاه علامه طباطبائی از 20 درصد تخفیف برخوردار خواهند بود.

دانشجویانی که قبلاً به دانشگاه علامه طباطبائی آمده‌اند، از تخفیف 20 درصدی برخوردار خواهند بود.

کلید واژه ها: مدرسه تابستانی مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبائی