فراخوان ثبت نام در دوره‌های آموزش مجازی زبان فارسی

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۸۳۵ خبر روز
مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبائی در نظر دارد سه دورۀ آموزش فارسی مقدماتی و پیش‌میانی، فارسی میانی و فوق‌میانی، فارسی فوق میانی و بالاتر را به صورت مجازی (همزمان و غیرهمزمان ) برگزار نماید.

مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبائی در نظر دارد از3  خرداد سال 1399 الی 1 مرداد 1399(23/5/2020 الی 22/7/2020)  سه دورۀ فارسی مقدماتی و پیش‌میانی،  فارسی میانی و فوق‌میانی،  فارسی فوق میانی و بالاتر  را  به صورت مجازی (همزمان و غیرهمزمان) به شرح زیر برگزار نماید:

1)      شرایط شرکت در دورۀ فارسی آموزی:

الف) دانشجویان رشتۀ زبان و ادبیات فارسی، مطالعات ایران یا ایران شناسی، مطالعات خاورمیانه، مطالعات منطقه‌ای و شرق شناسی، تاریخ، باستان‌شناسی و دیگر رشته‌های علوم انسانی

ب) علاقمندان به یادگیری زبان فارسی با مقاصد دیگر

2) نحوه ثبت نام:

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام، به سایت ctpsol.atu.ac.ir مراجعه فرمایید. برای ثبت‌نام، باید فرم درخواست مربوط به ثبت نام دورۀ مجازی را در سایت تکمیل کنید. همچنین، می‌توانید مدارک خود را به ایمیل  ctpsol@atu.ac.ir ارسال کنید.

2)     مهلت ثبت نام:

از زمان انتشار فراخوان تا 20 اردیبهشت 1399

3)     هزینه شرکت در دوره‌ها: هزینۀ هر جلسۀ کلاس آموزشی 3 یورو است. نحوۀ دریافت هزینه‌ها در سایت   ctpsol.tu.ac.ir اعلام میشود.

تبصره: کلاس‌ها به شکل عمومی برگزار می‌شود. در صورت وجود متقاضی امکان برگزاری کلاس خصوصی وجود دارد.

4) نحوۀ اطلاع رسانی برای شروع کلاس ها: از طریق ایمیل و شبکه اجتماعی واتساپ انجام می شود. بنایراین لازم است شرکت کنندگان در دوره ها، شماره تلفن همراه خود که در واتساپ مشترک هستند درج کنند. ضمناً مدیران دوره ها در گروه واتساپی با شماره   آماده پاسخگویی به سوالات می باشند.

·        ظرفیت کلاس‌ها محدود است. اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام نمایند.

مشخصات دورۀ اول

سطح مقدماتی و پیش‌میانی

حداقل مقدماتی

تقویت مهارت خواندن، شنیدن، نوشتن، صحبت کردن، گسترش دانش دستوری و واژگانی

مشخصات دورۀ دوم

سطح میانی و فوق میانی

حداقل میانی

تقویت مهارت خواندن، شنیدن، نوشتن، صحبت کردن، گسترش دانش دستوری و واژگانی

مشخصات دوره سوم

دورۀ یادگیری زبان فارسی

آشنایی با ایرانشناسی، فرهنگ و گردشگری (1)

فوق‌میانی و بالاتر

تقویت مهارت خواندن، تقویت مهارت شنیدن، گسترش دانش واژگانی

آشنایی با موقعیت جغرافیایی و اقلیمی ایران، آداب و رسوم و سنن ایرانی- مذهبی، تاریخ ایران از گذشته تا دوران معاصر، آشنایی با انواع گردشگری در ایران: طبیعی، فرهنگی، موسیقی و معماری

. در آموزش همزمان (synchronous ) مدرس و زبان‌آموز هر دو در روز و ساعت مشخص در یک کلاس مجازی که از قبل پیش‌بینی شده است، حضور دارند و با همدیگر تعامل دارند.

. در آموزش غیرهمزمان(Asynchronous )، مدرس محتوای درس را از قبل آماده کرده و در سامانه بارگذاری می‌کند. زبان‌آموز می‌تواند به سامانه مراجعه کرده و محتوا را ببیند.

کلید واژه ها: آموزش مجازی زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبائی