جشن پایانی دوره های فارسی آموزی دانشجویان کشور لبنان

۱۶ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۵۷۹ خبر روز
جهت مشاهده جزئیات کلیک نمایید...
جشن پایانی دوره های فارسی آموزی دانشجویان کشور لبنان

مرکز آموزش زبان فارسی در روز چهارشنبه 12 آذر (2 دسامبر)، مراسم جشن پایان دوره های فارسی آموزی کشور لبنان را برگزار کرد. این جشن که با هدف تقدیر و قدردانی از دانشجویان، مدرسان و کارکنان همکار بود، در پلتفرم اسکای روم به صورت آنلاین با هدایت و پشتیبانی آقای مهندس میلاد غفوری در بخش فناوری مرکز آزفا طرح ریزی و اجرا شد. مراسم با تلاوت آیاتی از قران کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد. در این مراسم، دکتر حجت اله الماسی، معاون مرکز آموزش زبان فارسی گزارش کاملی از اطلاعات کلی دوره فارسی آموزی دانشجویان لبنانی را ایراد کرد. وی در این گزارش به وقایع و دستاوردهای دانشجویان در دوره یکساله فارسی آموزی آنها از تاریخ 98/7/28 تا 99/7/12 اشاره کرد. در ادامه، ویدیوی کوتاهی از ثبت لحظات فارسی آموزان در ایران که با تلاش آنها ساخته شده بود، پخش شد و لحظات مسرت بخشی را به مهمانان این جشن مجازی هدیه داد. پس از آن، دکتر رضامراد صحرایی، رئیس مرکز آموزش زبان فارسی سخنانی را در مورد گسترش زبان و فرهنگ فارسی در کشورهای همسایه ایران و همچنین اهمیت جایگاه زبان فارسی را در میان مردم کشور لبنان بیان کرد. این مراسم با صحبت های فارسی آموزان از روزهای حضور در مرکز آزفا و همچنین بازگویی خاطراتشان رنگ و بوی دوستانه ای را به خود اختصاص داد. در ادامه، آقای دکتر سید صلاح فحص، رئیس دفتر جنبش امل در ایران از نتیجه موفقیت آمیز فارسی آموزی دانشجویان نیز ابراز خرسندی کرد و سخنانی را از دوستی کشورهای لبنان و ایران و همچنین کارهای لازم برای تداوم این ارتباط را قرائت کرد. در این مراسم، آقای دکتر علیزاده، مدیر کل امور دانشجویان خارجی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین خانم دکتر تیشه یار، رئیس روابط بین الملل دانشگاه علامه طباطبائی حضور داشتند و هر کدام به توصیف و تشریح الزامات حضور دانشجویان خارجی در کشور ایران و چشم اندازهای برنامه های آینده ایران در جذب دانشجوی غیرایرانی پرداختند. آنها به همکاری دانشگاه های کشور لبنان برای جذب مدرسان زبان فارسی ایرانی اشاره داشتند. بخش پایانی مراسم جشن فارسی آموزان با صحبت های کارکنان آموزشی مرکز آزفا، خانم دکتر سجادی، خانم شیوا مجیدی و آقای فریبرز جعفری تحت عنوان تبریک به موفقیت فارسی آموزان به موجب پذیرفته شدن در دانشگاه های معتبر ایران و همچنین تقدیر از تلاش ها و پویایی آنان در رسیدن به اهداف آموزشی شان پایان یافت.

ilreport1.jpg ilsahraee1.jpg ilshajar1.jpg ilclip1.png ildalfdral.jpg ildrtish.jpg ildralmasi.jpg ildalfdral1.jpg ilreport.jpg ilclip2.jpg ildrsalahfahs.jpg