کارگاه آموزش زبان فارسی به چه کارمان می آید؟

۲۰ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۶۴۹ خبر روز
جهت مشاهده جزئیات کلیک نمایید...
کارگاه آموزش زبان فارسی به چه کارمان می آید؟

انجمن علمی زبان‌شناسی دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت هفته پژوهش کارگاه‌های متنوعی در زمینه علوم زبان‌شناسی و آموزش زبان فارسی برگزار می‌کند. از این رو، کارگاه «آموزش زبان فارسی به چه کارمان می آید؟» با ارائه دکتر رضامراد صحرائی، رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان در تاریخ 99/9/19 برگزار شد.

ایشان در این کارگاه به ریشه‌های رشته آزفا، زبان‌شناسی کاربردی، آموزش زبان در حوزه زبان‌شناسی کاربردی، سیر تکوین روش‌های آموزش زبان، جایگاه آموزش زبان فارسی، نقش رشته آزفا در نیل به اهداف آموزش فارسی پرداخت.

صحرائی به توانایی‌های دانش‌آموختگان رشته آزفا اشاره کرد و همچنین به چشم‌انداز رشته آزفا در آینده پرداخت.

این نشست با حضور دانشجویان و علاقه‌مندان رشته زبان‌شناسی و آزفا، اساتید برجسته رشته زبان‌شناسی و آموزش زبان فارسی و دانشجویان غیرایرانی در رشته‌های مرتبط با آموزش زبان و ادبیات فارسی تشکیل شد.

رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان، به آموزش از راه دور (آنلاین) زبان فارسی و تأثیر تکنولوژی در آموزش زبان پرداخت و همچنین به جایگاه فناوری در آموزش زبان اشاره کرد. وی گزارش کاملی از دستاوردهای چاپی و الکترونیکی موجود در رشته آزفا ارائه داد.

صحرائی در پایان جلسه نیز ساعتی را به پاسخ پرسش‌های شرکت‌کنندگان اختصاص داد.

کلید واژه ها: مركز آموزش زبان فارسي به غيرفارسي زبانان دانشگاه علامه طباطبائي