فراخوان دورۀ آموزش زبان فارسی ویژۀ متقاضیان مصر (در ۲۰ جلسه)

۰۳ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۳ کد : ۱۶۰۱۲ اداری سازمانی اطلاعیه ها خبر روز
فراخوان دورۀ آموزش زبان فارسی ویژۀ متقاضیان مصر (در ۲۰ جلسه)

بسم الله

دعوة لدورات اللغة الفارسیة للمتقدمین المصریین (فی 20 جلسة)

یخطط مرکز تعلیم اللغة الفارسیة بجامعة العلامة طبطبائی ، بالتعاون مع مؤسسة سعدی ، لعقد دورة اللغة الفارسیة فی شهر مهر و آبان ( أکتوبرونوفمبر) فی عشرین جلسة (90 دقیقة) للمتقدمین المصریین (فی المستویات الابتدائیة وما قبل المتوسطة والمتوسطة وما فوق المتوسطة والمتقدمة ) على النحو التالی:

تواریخ مهمة

یبدأ التسجیل: 23 أکتوبر

نهایة التسجیل: 1 نوفمبر

بدایة الدورة: 14 نوفمبر

نهایة الدورة: 28 دیسمبر

الاختبار النهائی: ۲ ینایر

معلومات ضروریة:

•  فقط أولئک الأشخاص الذین ملأوا استمارة التسجیل بالکامل وقدموا المستندات المطلوبة فی وقت التسجیل یمکنهم المشارکة فی الدورة.
  • تقام الفصول أیام الأحد والثلاثاء والخمیس.
  • هذه الدورة مناسبة لمن هم على درایة باللغة الفارسیة. سیتم إجراء اختبار تحدید المستوى للمتقدمین لهذه الدورة.
  •  أولئک الذین شارکوا فی دورات اللغة الفارسیة السابقة فی مرکز تدریب اللغة الفارسیة بجامعة العلامة طباطبائی لغیر الناطقین بالفارسیة یمکنهم تحمیل شهادتهم على الموقع. هؤلاء الأشخاص لا یحتاجون لإجراء اختبار تحدید المستوى.
  • دوره سعة الدورة محدودة وتعطى الأولویة لأولئک الذین سجلوا فی وقت سابق.
  • فی نهایة الفصل الدراسی، سیتم اعتماد فقط أولئک الذین قدموا مستنداتهم کاملة عند التسجیل والحصول على النصاب القانونی.

کیفیة التسجیل:

تواصل مع المرکز:

من خلال رقم الواتساب 00989302333583

والبرید الإلکترونی: ctpsol@atu.ac.ir

فراخوان دورۀ آموزش زبان فارسی ویژۀ متقاضیان مصر (در 20 جلسه)

مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری بنیاد سعدی در نظر دارد در ماه مهر و آبان (اکتبر و نوامبر) دورۀ آموزش زبان فارسی را در بیست جلسه (90 دقیقه‌ای) ویژۀ متقاضیان کشور مصر (در سطح مقدماتی، پیش‌میانی، میانی، فوق‌میانی، پیشرفته) به شرح زیر برگزار ‌کند:

تاریخ‌های مهم

شروع ثبت‌نام: 1 آبان 1400 (23 اکتبر)

پایان ثبت‌نام: 10 آبان (1 نوامبر)

شروع دوره: 23 آبان 1400 (14 نوامبر)

پایان دوره: 7 دی 1400 ( 28 دسامبر)

آزمون پایان‌ترم: 12 دی 1400 (2 ژانویه)

اطلاعات ضروری:

فقط کسانی که در زمان مهلت ثبت‌نام، فرم ثبت‌نام را به طور کامل پر کرده و مدارک درخواستی را ارسال کرده باشند، قادر به شرکت در دوره هستند.

کلاس‌ها در روزهای یکشنبه، سه‌شنبه و پنج شنبه برگزار می‌گردد.

این دوره مناسب کسانی است که با زبان فارسی آشنایی دارند. از متقاضیان این دوره آزمون تعیین سطح گرفته می‌شود.

کسانی که در دوره‌های قبلی زبان فارسی مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه علامه طباطبائی شرکت کرده و مدرک گرفته‌اند، می‌توانند مدرک خود را در سایت بارگزاری کنند. این افراد نیاز به شرکت در آزمون تعیین سطح ندارند.

ظرفیت دوره محدود است و اولویت با کسانی است که زودتر ثبت‌نام نمایند.

در انتهای ترم، تنها به کسانی گواهی داده خواهد شد که مدارکشان را هنگام ثبت‌نام به طور کامل فرستاده و حدّ نصاب نمره را کسب نمایند.

نحوۀ ثبت‌نام:

برای ثبت نام لازم است به آدرس https://ctpsol.atu.ac.ir/fa/form/52 مراجعه کرده و فرم ثبت نام را با دقت پر نمایید.

ارتباط با مرکز:

از طریق شماره واتساپ 00989302333583