دورۀ آموزش زبان فارسی ویژۀ متقاضیان مصر در سطح فوق‌میانی و پیشرفته (در ۲۰ جلسه)

۲۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۳ کد : ۱۷۴۷۷ اداری سازمانی اطلاعیه ها خبر روز
دورۀ آموزش زبان فارسی ویژۀ متقاضیان مصر در سطح فوق‌میانی و پیشرفته (در ۲۰ جلسه)

دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری بنیاد سعدی برگزار می‌کند:

دورۀ آموزش زبان فارسی ویژۀ متقاضیان مصر در سطح فوق‌میانی و پیشرفته (در 20 جلسه)

«دورۀ آموزشی گفت و شنود»

تاریخ‌های مهم

شروع ثبت‌نام: 25 اسفند 1400 (16 مارس)

پایان ثبت‌نام: 13 فروردین 1401 (2 آوریل)

شروع دوره: 22 فروردین 1401 (11 آوریل)

اطلاعات ضروری:

فقط کسانی که در زمان مهلت ثبت‌نام، فرم ثبت‌نام را به طور کامل پر کرده و مدارک درخواستی را ارسال کرده باشند، قادر به شرکت در دوره هستند.

این دوره مناسب کسانی است که می‌خواهند زبان فارسی خود را تقویت کنند. از متقاضیان این دوره آزمون تعیین سطح گرفته می‌شود.

کسانی که در دوره‌های قبلی زبان فارسی مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبائی شرکت کرده و مدرک گرفته‌اند، می‌توانند مدرک خود را در سایت بارگزاری کنند. این افراد نیاز به شرکت در آزمون تعیین سطح ندارند.

ظرفیت دوره محدود است و اولویت با کسانی است که زودتر ثبت‌نام نمایند.

در انتهای ترم، تنها به کسانی گواهی داده خواهد شد که مدارکشان را هنگام ثبت‌نام به طور کامل فرستاده و حدّ نصاب نمره را کسب نمایند.

نحوۀ ثبت‌نام:

برای ثبت نام لازم است به آدرس https://ctpsol.atu.ac.ir/fa/form/129 مراجعه کرده و فرم ثبت نام را با دقت پر نمایید.

* این دوره به صورت آنلاین و رایگان برگزار می‌شود.