دوره تربیت مدرس زبان فارسی ۱۴۰۱ ویژه استادان غیرایرانی

آغاز ثبت‌نام دوره تربیت مدرس زبان فارسی ۱۴۰۱ ویژه استادان غیرایرانی

۲۲ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۶ کد : ۱۸۶۷۹ اطلاعیه ها خبر روز
ثبت نام دوره تربیت مدرس زبان فارسی ویژه استادان خارجی آغاز شد. علاقمندان می‌توانند از ۲۲ تیر (۱۳ جولای) تا ۲۷ تیر (۱۸ جولای) ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند. لازم به ذکر است این دوره دو هفته‌ای بوده و از ۷ شهریور (۲۹ آگوست) شروع شده و تا ۲۳ شهریور (۱۴ سپتامبر) ادامه خواهد داشت.
آغاز ثبت‌نام دوره تربیت مدرس زبان فارسی ۱۴۰۱ ویژه استادان غیرایرانی

ثبت نام دوره تربیت مدرس زبان فارسی ویژه استادان خارجی آغاز شد. علاقمندان می‌توانند از 22 تیر (13 جولای) تا 27 تیر (18 جولای) ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند. لازم به ذکر است این دوره دو هفته‌ای بوده و از 7 شهریور (29 آگوست) شروع شده و تا 23 شهریور (14 سپتامبر) ادامه خواهد داشت.

1. چه افرادی می‌توانند در این دوره شرکت کنند؟

• استادان خارجی زبان فارسی در مراکز و دانشگاه‌های خارج از ایران
  • دانشجویان و فارغ‌التحصیلان خارجی کارشناسی ارشد و دکتری در رشته‌های آموزش زبان فارسی، زبان و ادبیات فارسی، زبانشناسی که علاقمند به تدریس زبان فارسی هستند.
  • نکتۀ مهم: حداقل سطح زبانی متقاضیان، سطح میانی است.

2. متقاضیان در این دوره چه درس‌هایی می‌خوانند؟

هدف این دوره توسعه دانش استادان خارجی در سه حوزۀ آموزش زبان فارسی، ایرانشناسی و ادبیات فارسی است. درس‌های زیر برای این دوره طراحی شده است:

3. این دوره چه مزیت‌هایی دارد؟

• توسعه دانش تدریس زبان فارسی، ادبیات فارسی و ایرانشناسی
  • آشنایی با منابع آموزشی به روز در زمینۀ آموزش زبان فارسی، ادبیات فارسی و ایرانشناسی
  • آشنایی با مدرسان زبان فارسی از سراسر دنیا و به‌اشتراک‌گذاری تجربه‌های آموزشی
  • اعطای مدرک معتبر بین‌المللی
  • گردشگری در تهران و شهر شیراز (شهر شعر و ادب زبان فارسی)

4. هزینۀ ثبت‌نام در این دوره چگونه است؟

هزینۀ ثبت‌نام در این دوره 450 دلار بوده که شامل موارد زیر خواهد بود:

• 28 ساعت آموزش مستقیم درس‌های مربوط به آموزش زبان فارسی، ادبیات فارسی و ایرانشناسی
  • بیش از 80 ساعت گردشگری در شهر تهران و شیراز
  • اقامت در شهر تهران و شهر شیراز در مدت برگزاری دوره
  • صبحانه، ناهار، شام
  • هزینۀ خرید کتاب بر عهدۀ خود متقاضیان است و پول کتاب در شهریه دوره لحاظ نشده است.

5.  چگونه ثبت‌نام کنم؟

بر روی لینک ثبت نام کلیک کرده، فرم را پر کنید و مدارک خود را از طریق سایت ارسال نمایید.

6. چگونه می‌توانم پرداخت کنم؟

1. به صورت حضوری در مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبائی

2. پرداخت به نمایندگان دانشگاه علامه طباطبائی با هماهنگی قبلی

• به استادان دانشگاه‌های طرف قرارداد 20 درصد تخفیف داده می‌شود.

ارتباط با مرکز: ctpsol@atu.ac.ir

وبسایت: https://ctpsol.atu.ac.ir

شماره واتساپ:00989302333583

اینستاگرام: tpsol1396