جشنواره جذب دانشجویان بین الملل

۲۲ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۵ کد : ۲۱۰۴۰ خبر روز
اولین جشنواره جذب دانشجویان بین‌الملل روزهای ۱۵و ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ با همکاری سازمان امور دانشجویان غیرایرانی و دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
جشنواره جذب دانشجویان بین الملل

اولین جشنواره جذب دانشجویان بین‌الملل روزهای 15و 16 اسفند 1401 در دانشگاه تربیت مدرس با حضور دانشگاه‌های مطرح، مراکز آزفا و موسسه‌های جذب دانشجویان خارجی برگزار شد.

در خلال این جشنواره، مرکز آزفا با همکاری بخش امور دانشجویان غیرایرانی و بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبائی در غرفه مربوط به این دانشگاه، به معرفی دستاوردها، تولیدات، منابع آموزشی و ... پرداختند.

در طی این جشنواره، جناب آقای دکتر زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، از غرفه دانشگاه بازدید کرده و با دانشجویان غیرایرانی حاضر در غرفه گفتگو نمودند. همچنین، جناب آقای دکتر صحرایی، سرپرست مرکز آزفا دانشگاه علامه طباطبائی، در خلال برگزاری نمایشگاه از غرفه دانشگاه علامه طباطبائی بازدید داشتند و درباره این مرکز با صدا و سیما به مصاحبه پرداختند. به‌علاوه، جناب آقای دکتر پریز، رییس محترم امور دانشجویان غیرایرانی، از غرفه دانشگاه علامه طباطبائی بازدید داشتند.

این جشنواره فرصتی را برای دانشگاه‌ها، مراکز آزفا و موسسه‌های جذب دانشجویان بین‌الملل فراهم آورد تا با دستاوردهای یکدیگر آشنا شده و ارتباطات آنها در حوزه جذب دانشجویان خارجی و آموزش زبان فارسی به آنان مستحکم‌تر گردد

کلید واژه ها: دانشگاه غرفه دانشگاه دانشگاه علامه دانشگاه علامه طباطبائی دانشجویان جذب دانشجویان دانشجویان غیرایرانی غرفه جذب طباطبائی غرفه دانشگاه دانشجویان جذب دانشجویان دانشجویان غیرایرانی غرفه جذب دکتر زلفی گل رضامراد صحرائی آزاده میرزائی شیوا مجیدی شهره سادات سجادی مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبائی