برگزاری دوره تربیت مدرس زبان فارسی ویژه متقاضیان ایرانی

۲۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۸ کد : ۲۱۰۷۹ اطلاعیه ها خبر روز
مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبائی دوره «روش‌های آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان» را از ۹ تا ۱۴ اردیبهشت برگزار می‌نماید.
برگزاری دوره تربیت مدرس زبان فارسی ویژه متقاضیان ایرانی

مرکز آزفا دانشگاه علامه طباطبائی در راستای تقویت مدرسان زبان فارسی (به غیرفارسی‌زبانان) در نظر دارد دوره‌های آموزشی خود را در چند بسته به علاقمندان آموزش زبان فارسی ارائه نماید.

اولین بسته از سری دوره‌های آموزشی، دوره‌ روش تدریس زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان است که شامل 7 بخش آموزشی می‌شود. علاقمندان می‌توانند از بین مهارت‌ها و مولفه‌های صحبت کردن، شنیدن، نوشتن، خواندن، واژه، دستور و تلفظ یک، چند یا همه موارد را انتخاب نمایند. در انتهای دوره نیز به صورت عملی از ایشان ارزشیابی به عمل آمده و در صورت دریافت حد نصاب نمره، به شرکت‌کنندگان گواهی موفقیت ارائه خواهد شد. جزئیات درس‌ها در جدول زیر قابل مشاهده است:

* به متقاضیانی که کل بسته (1) را انتخاب کنند 20 درصد تخفیف تعلق می‌گیرد.

* دانشجویان در صورت بارگذاری تصویر کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل خود از تخفیف 50 درصدی بهره‌مند خواهند شد.

تاریخ ثبت‌نام: 7 فروردین 1402 الی 25 فروردین 1402

نحوه ثبت‌نام : فرم اولیه ثبت‌نام را پر کنید.

روزهای کلاس: 9تا 14 اردیبهشت 1402

ساعت کلاس: 14 الی 18

این دوره به صورت حضوری در مرکز آزفا واقع در خیابان ایتالیا، روبه‌روی بیمارستان شهید مصطفی خمینی، پلاک 48 برگزار خواهد شد.

ظرفیت محدود بوده و اولویت با افرادی است که زودتر ثبت‌نام کرده و واریز وجه خود را انجام نمایند.

توجه: لطفا پس از بررسی و تایید کارشناسان نسبت به واریز وجه اقدام نمایید. نحوه واریز متعاقبا اعلام خواهد شد.

شماره تماس جهت هماهنگی: 02188962315 یا به شماره 09302333583 پیام ارسال نمایید.

کلید واژه ها: دوره زبان زبان فارسی فارسی آموزشی دوره تربیت مدرس زبان فارسی روش های آموزش زبان مهارت خواندن مهارت شنیدن مهارت صحبت کردن مهارت نوشتن واژه دستور تلفظ مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبائی