مراسم رونمائی از کتاب آموزش مهارت صحبت کردن

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۰ کد : ۲۱۳۹۸ خبر روز
مراسم رونمائی از کتاب آموزش مهارت صحبت کردن از مجموعه زبان فارسی را چگونه آموزش دهیم؟ در روز شنبه ۱۴۰۲/۲/۱۶ ساعت ۱۴ الی ۱۵ در دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی برگزار می‌شود.
مراسم رونمائی از کتاب آموزش مهارت صحبت کردن

مراسم رونمائی از کتاب «آموزش مهارت صحبت کردن» از مجموعه زبان فارسی را چگونه آموزش دهیم؟ در روز شنبه 1402/2/16 ساعت 14 الی 15 در دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی با حضور مولفان این کتاب برگزار می‌شود.

در این مراسم، ابتدا مولفان به طرح مباحثی چون اهمیت آموزش مهارت صحبت کردن پرداخته و پس از آن به ویژگی‌های کتاب اشاره خواهند داشت. در ادامه نیز نمونه‌هایی از درس‌ها جهت بهره‌مندی علاقمندان ارائه خواهد شد.

این مراسم روز شنبه 16 اردیبهشت 1402 از ساعت 14 الی 15 در سالن مطهری واقع در دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی برگزار خواهد شد.

حضور برای دانشجویان و علاقمندان رایگان و آزاد است.

کلید واژه ها: مراسم کتاب آموزش زبان ساعت علاقمندان آموزش مهارت صحبت کردن رضا مراد صحرائی شهناز احمدی قادر شیما اسلامی فخر زبان فارسی را چگونه آموزش دهیم آزفا مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی دانشگاه علامه طباطبائی مرکز آزفا