برگزاری مراسم رونمائی از کتاب آموزش مهارت صحبت کردن

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۲ کد : ۲۱۵۲۷ اطلاعیه ها خبر روز
مراسم رونمائی از کتاب آموزش مهارت صحبت کردن در تاریخ ۱۶ اردیبهشت با حضور مولفان، دانشجویان، مدرسان و جمعی از علاقمندان در دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
برگزاری مراسم رونمائی از کتاب آموزش مهارت صحبت کردن

مراسم رونمائی از کتاب آموزش مهارت صحبت کردن در تاریخ 16 اردیبهشت با حضور مولفان، دانشجویان، مدرسان و جمعی از علاقمندان در دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

در این مراسم، ابتدا مولفان کتاب درباره نحوه آموزش مهارت صحبت کردن توضیحاتی ارائه کردند و سپس به ویژگی‌های این کتاب که از مجموعه «زبان فارسی را چگونه آموزش دهیم» است پرداختند. در انتها، از این کتاب رونمائی شد و علاقمندان می‌توانستند نسبت به تهیه آن اقدام نمایند. این کتاب که در انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی به چاپ رسیده است، به صورت چاپی و الکترونیکی در دسترس علاقمندان است.

برای خرید نسخه اینترنتی این کتاب می‌توانید به لینک    https://b2n.ir/sohbatkardan  مراجعه نمایید.

کلید واژه ها: زبان فارسی را چگونه آموزش دهیم مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبائی آزفا زبان فارسی تربیت مدرس رضا مراد صحرائی شهناز احمدی قادر شیما اسلامی فخر مهارت صحبت کردن