پیام تسلیت سرپرست مرکز آزفای دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت درگذشت استاد بزرگ آموزش فارسی به غیرفارسی‌زبانان

۰۶ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۹ کد : ۲۱۸۴۶ خبر روز

جناب آقای دکتر صحرائی، استاد آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبان و سرپرست مرکز آزفای دانشگاه علامه طباطبائی  به مناسبت درگذشت استاد بزرگ آموزش فارسی به غیرفارسی زبانان، در پیامی درگذشت دکتر احمد صفارمقدم، استاد بزرگ آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان را تسلیت گفت. متن این پیام به شرح زیر است: خانواده محترم، دانشجویان و همکاران گرامی استاد دکتر احمد صفارمقدم رحلت اندوه‌بار استاد گرانقدر و بااخلاق، دکتر احمد صفارمقدم را تسلیت عرض می‌کنم. ایشان جزئی از هویت ما ایرانیان شده است، زیرا در ترویج زبان فارسی به عنوان یکی از ارکان اصلی این هویت نقش چشم‌گیری را ایفا کردند. فقدان استاد صفارمقدم برای دوستان و همکاران‌شان اندوهی همیشگی است. روح بلند این استاد ماندگار قرین رحمت الهی باد. از درگاه ایزد منان برای خانواده ایشان صبر و شکیبایی و همچنین برای شاگردان‌شان توفیق پیمودن را‌ه‌شان را مسئلت می‌نمایم. خاطر نشان می‌شود دکتر احمدصفارمقدم،  از اعضای شورای برنامه‌ریزی علمی کتاب‌های آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان بودند.

کلید واژه ها: استاد دکتر دکتر احمد دکتر احمد صفارمقدم زبان آموزش زبان زبان فارسی زبان فارسی غیرفارسی فارسی آموزش زبان فارسی