دوره تربیت مدرس زبان فارسی ویژه استادان ایرانی به صورت مجازی

۲۶ تیر ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۲ کد : ۲۲۴۲۴ اطلاعیه ها
دوره تربیت مدرس زبان فارسی ویژه استادان ایرانی به صورت مجازی

مرکز آزفا دانشگاه علامه طباطبائی در راستای تقویت مدرسان زبان فارسی (به غیرفارسی‌زبانان) در نظر دارد دوره‌های آموزشی خود را در چند بسته به علاقمندان آموزش زبان فارسی ارائه نماید.

اولین بسته از سری دوره‌های آموزشی، دوره‌ «روش تدریس زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان» است که شامل 7 بخش آموزشی می‌شود. علاقمندان می‌توانند از بین مهارت‌ها و مولفه‌های صحبت کردن، شنیدن، نوشتن، خواندن، واژه، دستور و تلفظ یک، چند یا همه موارد را انتخاب نمایند. در انتهای دوره نیز به صورت عملی از ایشان ارزشیابی به عمل آمده و در صورت دریافت حد نصاب نمره، به شرکت‌کنندگان گواهی موفقیت ارائه خواهد شد. (فقط کسانی می‌توانند بسته دوم را شرکت نمایند که نمره قبولی از تمامی درس‌های بسته 1 داشته باشند)

لازم به ذکر است دوره حضوری همین بسته در اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد و این بسته به مدت حداقل یک سال قابل اجرای مجدد نیست.

جزئیات درس‌ها در جدول زیر قابل مشاهده است:

به متقاضیانی که کل بسته (1) را انتخاب کنند 20 درصد تخفیف تعلق می‌گیرد.

* دانشجویان در صورت ارائه تصویر کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل خود از تخفیف 50 درصدی بهره‌مند خواهند شد.

تاریخ ثبت‌نام: 15 شهریور 1402 الی 28 شهریور 1402

نحوه ثبت‌نام : فرم اولیه ثبت‌نام را پر کنید.

روزهای کلاس: 22 تا 29 مهر 1402

ساعت کلاس: 14 الی 18

- این دوره به صورت مجازی  برگزار خواهد شد.

- ظرفیت محدود بوده و اولویت با افرادی است که زودتر ثبت‌نام کرده و واریز وجه خود را انجام نمایند.

توجه: لطفا پس از بررسی و تایید کارشناسان نسبت به واریز وجه اقدام نمایید. نحوه واریز متعاقبا اعلام خواهد شد.

کلید واژه ها: دوره تربیت مدرس زبان فارسی مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبائی دانشگاه علامه طباطبائی آموزش مجازی