آغاز ثبت‌نام دوره زمستان آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان

۲۸ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۳ کد : ۲۲۴۵۵ اطلاعیه ها
علاقمندان به شرکت در دوره آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان در دوره زمستان از تاریخ ۴ شهریور تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ می‌توانند ثبت‌نام اولیه خود را تکمیل نمایند.
آغاز ثبت‌نام دوره زمستان آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان

دوره زمستانی آموزش زبان فارسی 1402

ویژه دانشجویان غیرایرانی

شروع ثبت نام:4 شهریور 1402

پایان ثبت نام: 31 شهریور 1402

شروع دوره: 16 دی 1402

پایان دوره:18 اسفند 1402

این دوره در 3 بسته متناسب با نیاز و هدف زبان‌آموزان تهیه شده است که زبان‌آموزان می‌توانند با توجه به شرایط خود، یکی از بسته‌ها را انتخاب کرده و در آن شرکت نمایند.

نحوه ثبت‌نام: از طریق لینک ثبت‌نام، فرم را پر کرده و مدارک خود را از طریق سایت ارسال نمایید.

نحوه پرداخت: به صورت حضوری در مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبائی

• به دانشجویان دانشگاه‌های طرف قرارداد 20 درصد تخفیف داده می‌شود.

ارتباط با مرکز: ctpsol@atu.ac.ir

شماره واتساپ: 00989302333583

وبسایت: https://ctpsol.atu.ac.ir

اینستاگرام: tpsol1396

Winter Persian language Course (2024)

For speakers of Other Languages

Start of Registration: August 26, 2023

End of Registration: September 22, 2023

Beginning of the classes: January 23, 2024

End of the classes: Mars 8, 2024

This course is prepared in 3 packages base on the needs and goals of the language learners. They can choose one of the packages according to their conditions.

• Students of those universities which already have MoUs with ATU will be entitled to a 20% discount on the fees.

How to registerYou should just fill the initial Application Form

How to Pay: Registrants will be paid at Center of Teaching Persian to Speakers of Other Languages (CTPSOL) of ATU.

Contact: WhatsApp No. +989302333583

E-mail: ctpsol@atu.ac.ir

Instagram: tpsol1396

Websitehttps://ctpsol.atu.ac.ir