گرامی‌داشت آیین شب یلدا با حضور فارسی‌آموزان مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان

۲۳ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۸ کد : ۲۴۲۴۴ خبر روز

به‌منظور بزرگداشت شب یلدا و آشنائی هرچه بیشتر این فرهنگ ایرانی، فارسی‌آموزانی از کشورهای چین، کره جنوبی، فلسطین، عراق، نیجریه، ترکیه، اندونزی و سریلانکا  به همراه مدرسان و همکاران مرکز آزفا در این مراسم حضور فعال داشتند. این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط فارسی‌آموز اهل نیجریه آغاز شد. در ادامه نیز، فارسی‌آموزان کشورهای چین، کره جنوبی، فلسطین و عراق با راهنمایی مدرسان خود به اجرای برنامه‌های متنوع مانند (نمایش ننه سرما و خواندن شعر و سرود دست جمعی) درباره‌ شب یلدا پرداختند.

کلید واژه ها: شب یلدا مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبائی مرکز آزفا دانشگاه علامه طباطبائی فارسی‌آموزان دانشجویان غیرایرانی