پنجمین دوره مدرسه تابستانی زبان فارسی (حضوری) تیر ۱۴۰۳

۲۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۴ کد : ۲۴۵۶۸ اطلاعیه ها خبر روز
دانشگاه علامه طباطبائی در تابستان ۱۴۰۳ با برنامه‌های آموزشی و فرهنگی متنوعی پذیرای فارسی‌آموزان سراسر جهان خواهد بود.
پنجمین دوره مدرسه تابستانی زبان فارسی (حضوری) تیر ۱۴۰۳

دانشگاه علامه طباطبائی در تابستان 1403 با برنامه­‌های آموزشی و فرهنگی متنوعی پذیرای فارسی­‌آموزان سراسر جهان خواهد بود.

تاریخ‌های مهم:

شروع ثبت نام:  14  بهمن 1402

پایان ثبت نام:  30 بهمن 1402

شروع دوره: 3 تیر 1403

پایان دوره: 24 تیر 1403

چه کسانی می‌توانند شرکت کنند؟

- دانشجویان رشته‌های زبان و ادبیات فارسی، ایران‌شناسی، شرق‌شناسی، مطالعات منطقه‌ای، تاریخ و دیگر رشته‌های مرتبط
- علاقمندان به یادگیری زبان فارسی

بازدیدهای فرهنگی

1.بازدید از موزه‌ها، کاخ‌ها، مکان‌های تاریخی و فرهنگی در تهران
2. آشنایی با خط فارسی، صنایع دستی ایرانی، غذاهای محلی و ...
3. ملاقات با استادان زبان فارسی، شاعران و نویسندگان ایرانی
4. سفر به بخشی از جاده ابریشم ایران

هزینه: 700 یورو

(شامل آزمون تعیین سطح،  60 ساعت آموزش مستقیم  و  100 ساعت آموزش غیرمستقیم زبان فارسی، آشنایی با فرهنگ ایران، اقامت، تغذیه، گردشگری در شهر تهران، سفر به اصفهان، مدرک معتبر پایان دوره)

نحوه ثبت‌نام:

برای ثبت‌نام کلیک کنید

نحوه پرداخت

به صورت حضوری در مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه علامه طباطبائی است.

* دانشجویان دانشگاه‌های طرف قرارداد دانشگاه علامه طباطبائی از 20 درصد تخفیف برخوردار خواهند بود.

* دانشجویانی که در دوره‌های قبلی فارسی‌آموزی دانشگاه علامه طباطبائی شرکت داشته‌اند، از تخفیف 20 درصدی برخوردار خواهند بود.

ارتباط با مرکز

از طریق شماره واتساپ: 00989302333583

ایمیل: ctpsol@atu.ac.ir

اینستاگرام: atu.ctpsol

وبسایت: http://ctpsol.atu.ac.it

---------------------------------------------------------------------------------

Persian Language Summer school (In-Person)

June-July (2024)

Start of Registration: 3 February 2024

End of Registration: 19 February 2024

Beginning of the classes: 23 June 2024

End of the classes: 14 July 2023

How to register: you should just fill in the initial Application Form from

How to pay: Registrants will be paid at center of Teaching Persian to Speakers of Other Languages (CTPSOL of ATU).

Fee: 700 Euro (including placement test, 60 hours learning Persian in classroom and 100 hours learning Persian and getting familiar with culture of Iranian in context., full board accommodation, evening refreshments, sightseeing tours in Tehran and Isfahan, tours to famous and historical city: Isfahan.

Contact: WhatsApp No. +989302333583

Email: ctpsol@atu.ac.ir

Instagram: tpsol1396

Website: https://ctpsol.atu.ac.ir