نشست سرپرست مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان با هیأت دانشگاه زوریخ

۲۶ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۴۹۶ خبر روز
سرپرست مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان (آزفا) در جمع استادان و زبان‌آموزان سوئیسی، گفت: مأموریت ما گسترش زبان فارسی در سطح جهانی و ترویج فرهنگ ایرانی-اسلامی است و راهبرد ما آموزش ساده، سریع و مبتنی بر نیاز زبان فارسی به صورت همیشه و همه‌جا است، همچنین آموزش مجازی بخشی از راهبرد ماست.
نشست سرپرست مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان با هیأت دانشگاه زوریخ

سرپرست مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان (آزفا) در جمع استادان و زبان‌آموزان سوئیسی، گفت: مأموریت ما گسترش زبان فارسی در سطح جهانی و ترویج فرهنگ ایرانی ـ اسلامی است و راهبرد ما آموزش ساده، سریع و مبتنی بر نیاز زبان فارسی به صورت همیشه و همه‌ جا است، همچنین آموزش مجازی بخشی از راهبرد ماست. در این نشست، صحرایی ضمن خیر مقدم به مهمانان با ذکر تاریخچه‌ای از رشته آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان، گفت: دانشگاه علامه طباطبائی رشته آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان (آزفا) را ۲۵ سال پیش دایر کرد و مؤسس مقطع کارشناسی ‌ارشد این رشته است. عضو هیأت علمی گروه زبانشناسی دانشگاه علامه طباطبائی تصریح کرد: این مرکز (آزفا) را برای پشتیبانی علمی رشته و گسترش روابط بین‌المللی تأسیس کردیم. دلیل اینکه این مرکز هم دیر دایر شد شاید در این است که روابط بین‌الملل ما قبلاً خیلی قوی نبود اما در پنج سال اخیر که یک استاد روابط بین‌الملل در مسند ریاست دانشگاه علامه طباطبائی قرار گرفت این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار شده است و ایشان نیز این ساختمان قدیمی را در اختیار این مرکز قرار داد.