گزارش دکتر رضامراد صحرایی از معرفی و نحوۀ پذیرش دانشجو در مرکز آزفا

۲۷ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۴۹۷ خبر روز
گزارش دکتر رضامراد صحرایی از معرفی و نحوۀ پذیرش دانشجو در مرکز آزفا

صحرایی یادآور شد:‌ این مرکز دارای ۶ کلاس درس برای تحصیل همزمان بیش از ۱۰۰ نفر و دو خوابگاه پسرانه و دخترانه است و به گروه‌های مختلفی از فارسی‌آموزان کشورهای مختلف خدمات ارائه می‌دهد. وی در باره نحوه پذیش دانشجو در این مرکز هم اظهار کرد: ما هم از طریق وزارت علوم دانشجو می‌پذیریم و همچنین همه دانشجویانی که می‌خواهند در ایران درس بخوانند باید ابتدا در اینجا زبان فارسی را یاد بگیرند و این یک گروه از دانشجویان ما هستند. وی افزود: گروه دیگر از دانشجویان ما کسانی هستند که برای یک دوره کوتاه‌ زبان‌آموزی وارد این مرکز در ایران می‌شوند. در کنار آنها گروهی هم هستند که برای دوره طولانی‌تر دانش‌افزایی به این مرکز می‌آیند و به صورت ترمیک مشغول به تحصیل می‌شوند و در کنار اینها افرادی هم به صورت فارسی‌آموز آزاد ثبت‌نام می‌کنند. صحرایی خاطرنشان کرد: بسیاری از سازمان‌ها و شرکت‌های مستقر در ایران از ما مدرس آموزش زبان فارسی می‌گیرند. همچنین برای ایرانیان خارج از کشور که می‌خواهند به فرزندانشان فارسی یاد دهند، خدمات ارائه می‌دهیم و با سازمان‌های مرتبط تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده‌ایم.