بازدید اساتید روس فارسی‌آموز از فرهنگستان زبان و ادب فارسی

۲۷ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۵۰۰ خبر روز
دیدار اساتید روس با دکتر محمد دبیرمقدم، معاون علمی پژوهشی فرهنگستان و عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی
بازدید اساتید روس فارسی‌آموز از فرهنگستان زبان و ادب فارسی

در این دیدار دکتر دبیرمقدم وقایعی از تاریخچۀ تشکیل فرهنگستان زبان و ادب فارسی را از سال 1305 تا به امروز مطرح کرد. همچنین گزارشی از  فعالیت‌های گروه‌های پژوهشی متعدد فرهنگستان را از جمله گروه واژه‌گزینی، فرهنگ‌نویسی، دستور و رسم‌الخط، ادبیات معاصر، ادبیات تطبیقی، ادبیات انقلاب اسلامی، زبان‌ها و گویش‌های ایرانی، گروه دانشنامۀ زبان و ادب فارسی در ایران، شبه قارۀ هندوستان و آسیای صغیر بیان کرد. در ادامه، هر یک از اساتید فارسی‌آموز روسی طی گفت‌وگویی با دکتر دبیرمقدم، علایق پژوهشی خودشان را مطرح کردند. در این گفت‌وگو آنها از منابع فرهنگستان که در دانشگاه‌های روسیه موجود است، صحبت کردند و درخواست دستیابی به منابع غنی‌تر از آخرین پژوهش‌ها و یافته‌های علمی فرهنگستان را داشتند.