کارگاه روانشناسی اجتماعی در یادگیری زبان برگزار گردید

۰۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۲۲۵
کارگاه روانشناسی اجتماعی در یادگیری زبان در محل آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبایی برگزار گردید.
کارگاه روانشناسی اجتماعی در یادگیری زبان برگزار گردید

کارگاه روانشناسی اجتماعی در یادگیری زبان

کارگاه روانشناسی اجتماعی در یادگیری زبان با حضور جناب اقای دکتر رضا پیش‌‌­قدم ‌‌‌، استاد ممتاز گروه زبان انگلیسی و گروه علوم درمانی دانشگاه فردوسی مشهد و شماری از دانشجویان علاقه­مند تشکیل شد.

دکتر پیش­قدم در این کارگاه به تحلیل و توصیف سه بخش زیر پرداخت:

1-       نگاهی به مفهوم و کاربرد نوازه­گری و نوازه­گیری در کلاس درس

2-      تاثیر هوش هیجانی  ـ  حسی بر تدریس

3-      نسبیت حسی ( هیجامد ) و زباهنگ در آموزش زبان دوم

گفتنی است علاوه بر بخش سوم که به طرح فرضیۀ نسبیت حسی می پردازد، 4 واژه تخصصی «نوازه، هیجامد، زباهنگ و هوش هیجانی  ـ حسی» از ابداعات واژگانی دکتر پیش‌­قدم در بحث روانشناسی مطرح شده است. در ادامه به پرسش و پاسخ دانشجویان با استاد کارگاه و گفت­وگو در مورد مسائل روانشناسی اجتماعی در یادگیری زبان پرداخته شد. این کارگاه با ثبت عکس­های یادگاری و اهدای گواهینامه به دانشجویان از سوی بخش آموزش مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبایی پایان یافت.