مراسم اختتامیۀ دورۀ فارسی‌آموزی زبان‌آموزان روسی

۰۴ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۲۳۷ خبر روز
مراسم اختتامیۀ دورۀ فارسی‌آموزی زبان‌آموزان روسی

دورۀ فارسی‌آموزی دانشجویان دانشگاه‌های زبان‌شناسی و علوم انسانی روسیه با حضور آقای دکتر الماسی، معاون مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان، کارشناسان آموزش و اساتید دوره در مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه علامه طباطبایی پایان یافت. در این مراسم، نخست برخی از فارسی‌آموزان گزارشی از سفرنامۀ خود به ایران را که شامل روزهای یادگیری زبان فارسی، مسافرت به شهرهای مختلف ایران و آشنایی با آداب و رسوم و فرهنگ ایرانی بود، بازگو کردند. در ادامۀ مراسم، دکتر الماسی مطالبی را دربارۀ نحوۀ آموزش زبان فارسی در مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبایی ایراد کرد. وی سخنانی را دربارۀ اهمیت و جایگاه زبان فارسی بیان کرد و همچنین دلایل انتخاب این زبان از سوی فارسی‌آموزان را جویا شد. الماسی بر اساس نتایج آزمون تعیین سطح و مقایسۀ آن با آزمون پیشرفت فارسی‌آموزان، گزارشی از روند پیشرفت سطح زبانی فارسی‌آموزان را شرح داد و در پایان مراسم با اهدای کارنامۀ تحصیلی و مدرک پایان دوره از تلاش و پیشرفت فارسی‌آموزان تقدیر کرد. مراسم اختتامیۀ دورۀ فارسی‌آموزی زبان‌آموزان روس با ثبت عکس‌های یادگاری از فارسی‌آموزان روس، اساتید دوره و کارکنان مرکز آموزش زبان فارسی به پایان رسید.