مدرسه تابستانی (summer school)

۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۳۵۳ خبر روز
مراحل برگزاری، پذیرش و ثبت نام در مدرسۀ تابستانی
مدرسه تابستانی (summer school)

آشنایی بیشتر با مراحل برگزاری، پذیرش و ثبت نام در مدرسۀ تابستانی مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان
دانشگاه علامه طباطبایی
از تاریخ 97/5/10 تا 97/6/10

1. ارسال درخواست همراه با تعداد دانشجویان به آدرس ایمیل atu.summerschool@gmail.com  و در صورت نیاز تماس با شماره تلفن 88962315 ـ 021

2. ثبت نام در سایت ctpsol.atu.ac.ir

3. بررسی درخواست و اعلام زمان شروع دوره‌­ها

4. صدور ویزای دانشجویی و اعلام متقاضیان

5. اعلام زمان پرواز و ورود به ایران از طرف متقاضیان به دانشگاه علامه طباطبایی

6. استقبال در فرودگاه و اسکان در محل اقامت. (پس از اعلام زمان پرواز شما به ایران، همکاران ما در فرودگاه امام خمینی با تابلوی دانشگاه علامه طباطبایی منتظر شما هستند.)

7. اسکان در خوابگاه: آقایان در خوابگاه شهید مطهری و خانم­ها در خوابگاه شهید بهشتی اسکان داده می­‌شوند. خوابگاه شهید مطهری در فاصلۀ 500 متری مرکز آزفا و در میدان حضرت ولیعصر (مرکز تهران) واقع شده است. خوابگاه شهید بهشتی در خیابان سهره‌وردی واقع شده است

8.  مراسم افتتاحیه و برگزاری جلسۀ توجیهی

9. آزمون تعیین سطح و مشخص شدن برنامۀ کلاس‌­ها : فارسی‌آموزان متناسب با سطح زبانی‌شان، با زبان فارسی آشنا می‌شوند و در کلاس‌های جداگانه سازماندهی می‌شوند.

* کلاس‌های آموزش زبان فارسی از شنبه تا پنج‌شنبه از ساعت 8:30 صبح تا 12:30 ظهر برگزار می‌شود.

* در کلاس‌های آموزشی از اساتید مجرب‌ و دانش‌آموختۀ رشتۀ آزفا (آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان) به کار گرفته می‌شود.

* زمان برگزاری هر کلاس 70 دقیقه است و در بین کلاس‎‌ها 20 دقیقه استراحت برای پذیرایی پیش‌بینی شده است.

10. دوره­های فارسی­آموزی به شرح زیر است:

11. برنامه‌های فرهنگی و فوق برنامه (گردشگری):

* بازدید از موزه‌ها و اماکن تاریخی در تهران

* سفر به مکان‌های تفریحی و دیدنی تهران

* سفر چهار روزه در مسیر جادۀ ابریشم به شهرهای کاشان و اصفهان

* کارگاه آشنایی با صنایع دستی و غذاهای محلی ایرانی

* کارگاه آشنایی با خوشنویسی خط فارسی

* جلسات آشنایی با مشاهیر و اساتید فرهنگ و ادب فارسی

12. غذا و پذیرایی: از فارسی‌آموزان با بهترین غذاهای ایرانی در وعدۀ ناهار و شام پذیرایی می‌شود. در طول روز با دو نوبت (یک نوبت صبح و یک نوبت عصر) و میان‌وعده پذیرایی می‌شود.

12.  آزمون پایان دوره و مراسم اختتامیه

کلید واژه ها: مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبایی