آغاز مرحله جدید دوره های آموزشی مرکز آزفا

۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۴۰۶ خبر روز
آغاز مرحله جدید دوره های آموزشی مرکز آزفا

مرحله جدید دوره های آموزشی مرکز آزفا از روز سه شنبه 29 خرداد با حضور فارسی آموزانی از کشورهای ترکیه و روسیه آغاز گردیددر ساعت 11 روز سه‌شنبه جلسه توجیهی گروه فارسی آموزان کشور ترکیه که شامل سه نفر از اساتید و 12 نفر از دانشجویان دانشگاه های ترکیه بود برگزار گردید. فارسی آموزان مذکور قرار است به مدت 80 ساعت در طول یک ماه به یادگیری زبان فارسی در این مرکز بپردازند.همچنین تعداد 4 نفر از دانشجویان دانشگاه سن پترزبورگ روسیه در قالب دوره یک ماهه دانش افزایی زبان فارسی در مرکز آزفا به تحصیل می پردازند. برنامه های مرکز آزفا علاوه بر 80 ساعت کلاس یادگیری فارسی، شامل 40 ساعت بازدید از اماکن تاریخی، تفریحی و سفرهای گردشگری می باشد.