مراسم اختتامیه دوره آموزشی زبان فارسی به فارسی‌آموزان روسی

۰۲ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۶۱۹ خبر روز
دورۀ آموزش زبان فارسی ویژۀ دانشجویان دانشگاه سنت‌پترزبورگ روسیه که از خرداد ماه در مرکز آزفای دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شده بود، با برگزاری مراسم اختتامیه در روز دوشنبه 97/5/1 به کار خود پایان داد.
مراسم اختتامیه دوره آموزشی زبان فارسی به فارسی‌آموزان روسی

دورۀ آموزش زبان فارسی ویژۀ دانشجویان دانشگاه سنت‌پترزبورگ روسیه که از خرداد ماه در مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان (آزفا) دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شده بود، با برگزاری مراسم اختتامیه در روز دوشنبه 97/5/1 به کار خود پایان داد. در این مراسم، علاوه بر دانشجویان فارسی­‌آموز، دکتر رضامراد صحرایی، رئیس مرکز آزفای دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر حجت الله الماسی، معاون این مرکز و جمعی از کارکنان و مدرسان دوره حضور داشتند. در این مراسم، فارسی­‌آموزان خاطرات خود را از حضور در ایران و یادگیری زبان فارسی در مرکز آزفا بیان کردند. همچنین هر یک از آنها با امید به اینکه سال آینده در این مرکز به یادگیری بیشتر زبان فارسی بپردازند، از اساتید خود خداحافظی کردند. در پایان مراسم، گواهینامۀ پایان دوره و یادبودی از ایران به آنها اهدا شد.