آزمون تعیین سطح فارسی‌آموزان خارجی مدرسه تابستانی دانشگاه علامه طباطبائی

۱۴ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۶۴۸ خبر روز
آزمون تعیین سطح شرکت‌کنندگان نخستین مدرسه تابستانی آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبائی در مرکز آزفای این دانشگاه برگزار شد.
آزمون تعیین سطح فارسی‌آموزان خارجی مدرسه تابستانی دانشگاه علامه طباطبائی

بعد از موفقیت‌های دانشگاه علامه طباطبائی در برگزاری دوره‌های آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبان کشورهای مختلف  این دانشگاه تصمیم به تاسیس مرکزی تحت عنوان مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان (آزفا) گرفت.

نخستین دوره مدرسه تابستانی آموزش زبان فارسی این مرکز صبح شنبه، ۱۳ مردادماه با برگزاری آزمون ورودی و تعیین سطح دانشجویان خارجی کشورهای مختلف آغاز به کار کرد.

در  این دوره آموزشی که از ۹ مرداد تا ۱۰ شهریور در مرکز آزفای دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود و با برنامه‌های متنوع آموزشی و فرهنگی همراه است، شرکت‌کنندگانی از کشورهای مختلف از جمله عراق، روسیه، چین، قزاقستان، ارمنستان، هلند، بلژیک و کره جنوبی حضور دارند.