بازدید فارسی‌آموزان مدرسه تابستاني مركز آزفا از برج میلاد

بازدید فارسی‌آموزان مدرسه تابستانی مرکز آزفا از برج میلاد

۲۰ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۶۸۵ خبر روز
فارسی‌آموزان مدرسه تابستانی مرکز آزفا، در ادامه برنامه‌های فرهنگی-تفریحی، از برج میلاد تهران بازدید کردند و لحظات شادی را رقم زدند.
بازدید فارسی‌آموزان  مدرسه تابستانی مرکز آزفا از برج میلاد

این برنامه روز پنج‌شنبه، ۱۸مردادماه با همراهی مسئولان و کادر اجرایی مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه علامه طباطبائی (آزفا) برگزار شد که با استقبال شرکت‌کنندگان همراه بود.

برج میلاد نام برج مخابراتی چندمنظوره‌ای است که در شمال غربی تهران، پایتخت ایران قرار دارد. این برج با ارتفاع ۴۳۵ متر، بلندترین برج ایران، نوزدهمین برج بلند مخابراتی جهان و نوزدهمین سازهٔ بلند نامتکی جهان است.

این برج با ۱۳ هزار متر زیربنا از نظر وسعت کاربری سازهٔ رأس برج در میان تمامی برج‌های مخابراتی دنیا مقام نخست را دارد. برج میلاد به دلیل بلندی بسیار و شکل ظاهری متفاوتش، تقریباً از همه جای تهران نمایان است و از این رو، یکی از نمادهای پایتخت ایران به‌شمار می‌آید.