مراسم اختتامیه اولین دوره مدرسه تابستانی مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان

۱۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۷۳۶ خبر روز
مراسم اختتامیه اولین مدرسۀ تابستانی آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه علامه طباطبائی با حضور معاونان این دانشگاه و مسئولان مرکز «آزفا» برگزار شد.

در این مراسم که روز چهارشنبه ۷ شهریورماه در تالار شورای کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، حسین سلیمی بجستانی، نعمت‌الله ایرانزاده و حمیدرضا علومی یزدی، به ترتیب معاون‌های دانشجویی، فرهنگی و پژوهشی دانشگاه، غلامرضا ذکیانی، رئیس دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی، فرامرز صحرایی، مدیرکل حراست دانشگاه، رضامراد صحرایی، سرپرست مرکز آزفا، حجت‌الله الماسی، معاون آموزشی مرکز آزفا و جمعی از مسئولان، استادان و کادر اجرایی این دوره اموزشی حضور داشتند.

همچنین مهمان ویژه این مراسم ابوالفضل ظهره‌وند، سفیر جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا که لحظاتی برای مهمانان خارجی صحبت کرد و برگزاری خوب این مدرسه را شایسته تقدیر دانست.

بنا بر این گزارش، ۳۵ زبان آموز از ۱۱ کشور چین، آلمان، بلژیک، قزاقستان، روسیه، کره جنوبی، هلند، اسپانیا، عراق، لهستان و ارمنستان شرکت داشتند که به مدت یک ماه از  ۹ مردادماه تا ۱۰ شهریور در ایران حضور یافتند و در ۴ سطح نوآموز، مقدماتی، پیش میانی و میانی به فراگیری زبان فارسی پرداختند.

علاوه بر دوره‌های آموزشی پیش‌بینی‌شده که به مدت ۸۰ ساعت برگزار شد، فوق‌برنامه‌هایی از جمله دوره آشنایی با صنایع‌دستی و خوش‌نویسی خط فارسی، بازدید از مکان‌های تاریخی و تفریحی شهر تهران و عزیمت به یک سفر چهارروزه در مسیر جاده ابریشم و بازدید از شهرهای کاشان، اصفهان، نطنز و روستای ابیانه و مکان‌های تاریخی آن نیز انجام شد.

فارسی‌آموزان قبل از آغاز مراسم از بخش‌های مختلف دانشگاه از جمله مجتمع فرهنگی مسجد امام علی(ع) و کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی بازدید کردند.

در پایان این مراسم هم گواهینامه‌های پایان دوره هر یک از شرکت‌کنندگان به همراه هدایا و یادگاری‌هایی از ایران با حضور معاونان، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و مسئولان مرکز «آزفا» به فارسی آموزان اهدا شد.

گفتنی است مدرسه تابستانی زبان فارسی، نخستین تجربه دانشگاه علامه طباطبائی بعد از تاسیس مرکز آموزش فارسی به غیر فارسی زبانان است که گسترش زبان فارسی، شناساندن فرهنگ و تمدن ایران اسلامی، توسعه روابط بین دانشگاهی در سطح بین‌المللی با توجه به ظرفیت های موجود در دانشگاه علامه طباطبائی از اهداف تاسیس این مرکز تخصصی و برپایی این مدرسه است.