آغاز كلاس‌هاي آموزش زبان فارسي دانشجويان دانشگاه هانكوك كره جنوبي

آغاز کلاس‌های آموزش زبان فارسی دانشجویان دانشگاه هانکوک کره جنوبی

۰۴ مهر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۹۱۳ خبر روز
دوره فارسی‌آموزی دانشجویان دانشگاه هانکوک کره جنوبی با حضور 20 نفر از فارسی‌آموزان از تاریخ 97/7/1 در مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شد.
آغاز کلاس‌های آموزش زبان فارسی دانشجویان دانشگاه هانکوک کره جنوبی

در این دوره، فارسی آموزان در دو سطح مقدماتی و پیش‌میانی به مدت یک ترم تحصیلی در نوبت صبح، زبان فارسی را در مهارت‌های مختلف زبانی آموزش می‌بینند. همچنین در کنار برنامه‌های آموزشی، برنامه‌های فرهنگی و گردشگری متنوعی برای آشنایی بیشتر فارسی‌آموزان با فرهنگ و تاریخ ایران و جاذبه‌های شهر تهران نیز در نظر گرفته شده است. برنامه‌های آموزشی، فرهنگی و گردشگری فارسی‌آموزان تا پایان فصل پاییز ادامه خواهد داشت.