دوره آموزش زبان فارسی دانشجویان روسیه و اسپانیا در مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شد.

۲۵ مهر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۱۳۵ خبر روز

به گزارش واحد آموزش مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه علامه طباطبائی(آزفا) ، دوره آموزش نیمسال اول سال تحصیلی 97-98 زبان فارسی با حضور دانشجویانی از دانشگاه های کشورهای روسیه و اسپانیا آغاز شد. این دانشجویان از دانشگاه‌های دولتی زبان‌شناسی روسیه، علوم انسانی روسیه و از دانشگاه کمپولتنسه اسپانیا، در رشته‌های کارشناسی زبان فارسی و کارشناسی شرق مدرن هستند که برای یادگیری و دانش‌افزایی زبان فارسی در دوره‌ای سه ماهه در مرکز زبان فارسی حضور دارند. این فارسی‌آموزان، در قالب سه کلاس و درسطوح  مقدماتی، میانی و پیشرفته به یادگیری فارسی مشغول شده‌اند.