کارگاه آموزشی تولید محتوای الکترونیکی، تربیت مدرس مجازی، طراحی آموزشی و تکنیک‌های چندرسانه‌ای

۲۹ مهر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۱۶۶ خبر روز
به منظور ایجاد آمادگی مدرسان مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبائی (آزفا) برای تولید محتوای الکترونیکی و تدریس در فضای مجازی، یک کارگاه آموزشی با محوریت‌های تولید محتوای الکترونیکی، تربیت مدرس مجازی، طراحی آموزشی، طراحی پیام آموزشی و تکنیک‌های چند رسانه‌ای در حال اجرا است.
کارگاه  آموزشی تولید محتوای الکترونیکی، تربیت مدرس مجازی، طراحی آموزشی و تکنیک‌های چندرسانه‌ای

این کارگاه از تاریخ پنج‌شنبه 15/07/1397 آغاز شده است و به مدت 24 ساعت آموزشی برگزار می‌شود.

در این کارگاه مبحث تولید محتوای الکترونیکی توسط سرکار خانم دکتر منیژه هوشمندجا، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مجازی تدریس می‌شود. مبحث تربیت مدرس مجازی توسط آقای دکتر احسان طوفانی‌نژاد، متخصص آموزش در فضای مجازی، و همچنین مبحث طراحی آموزشی و تکنیک‌های چند رسانه‌ای  توسط آقای دکتر حجت‌اله الماسی، معاونت مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبائی، تدریس می‌شود.