حضور فارسی‌آموزان کره‌ای مرکز آزفای دانشگاه علامه طباطبائی درجشنواره دوستی ایران و کره

۲۲ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۳۷۰ خبر روز
فارسی‌آموزان کره‌ای مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبائی، روز یکشنبه بیستم آبان ماه، در جشنواره دوستی ایران و کره شرکت کردند.

در این جشنواره که در حوزه هنری تهران برگزار شد، فارسی‌آموزان از نمایشگاه‌ نقاشی‌ها و ماسک‌های سنتی کشور کره جنوبی بازدید کردند و اطلاعات لازم را در این زمینه به زبان فارسی دریافت کردند.  حضور فارسی‌آموزان با استقبال خوبی از طرف برگزارکنندگان و شرکت‌کنندگان ایرانی جشنواره، مواجه شد. فارسی‌آموزان کره‌ای نیز به گفت­ و گو در مورد اشتراکات فرهنگی و آثار موجود در نمایشگاه پرداختند. در پایان، برخی از فارسی‌آموزان در کارگاه نقاشی سنتی کره‌ای شرکت کردند.