برگزاری کلاس آموزش خوشنویسی در مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبائی

۲۲ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۳۷۲ خبر روز
کلاس‌های خوشنویسی در مرکز آزفای دانشگاه علامه طباطبائی، با حضور فارسی‌آموزان دانشگاه‌های دولتی مسکو و علوم انسانی روسیه برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزش خوشنویسی در مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبائی

از آنجایی که هنر خوشنویسی نشانگر فرهنگ ایرانی- اسلامی است و ترویج آن به فارسی‌آموزان علاقه‌مند معرف قدمت، هنر و فرهنگ ایرانی است، مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبائی در نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 نیز برای فارسی‌آموزان علاقه‌مند کلاس خوشنویسی تشکیل داده است. فارسی‌آموزان در این کلاس با اصول و قواعد زیبانویسی حروف، واژه‌ها و نحوه نوشتن جملات زبان فارسی آشنا می‌شوند و با استفاده از ابزار خوشنویسی، قلم و مرکب و آموزش استاد خوشنویسی به تمرین زیبانویسی می‌پردازند.

کلاس خوشنویسی با استقبال فارسی‌آموزان روس همراه است و آشنایی آنها با انواع خطوط نستعلیق و نستعلیق شکسته، بسیار لذت‌بخش است.