جشن یلدای فارسی‌آموزان خارجی مرکز آزفای دانشگاه علامه طباطبائی

۰۴ دی ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۸۵۰ خبر روز
جشن شب یلدا با حضور استادان و دانشجویان مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه علامه طباطبائی در دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی این دانشگاه برگزار شد.
جشن یلدای فارسی‌آموزان خارجی مرکز آزفای دانشگاه علامه طباطبائی

این مراسم ظهر دوشنبه، ۲۶ آذرماه در سالن شهیدمطهری این دانشکده با حضور چهره‌هایی چون رضامراد صحرایی و حجت‌الله الماسی، مسئولان مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان به همت مرکز آزفای دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

در این برنامه، دانشجویان خارجی از دانشگاه هانکوک کره جنوبی  به اجرای تئاتر با موضوع یلدا پرداختند و تعدادی از فارسی‌آموزان دانشگاههای علوم انسانی روسیه و زبانشناسی مسکو  نیز شعرخوانی کردند. همچنین چندی از دانشجویان کشور عراق صحبت­‌هایی راجع به مراسم شب یلدا را ایراد کردند. در ادامه، رضامراد صحرایی به جایگاه زبان فارسی در دنیا و اهمیت آموزش زبان فارسی به غیرفارسی­‌زبانان در ایران و کشورهای همسایه پرداخت. در پایان این مراسم، گواهینامه حضور در دورۀ فارسی­‌آموزی به همراه هدایا به فارسی‌­آموزان داده شد.

کلید واژه ها: آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان، تئاتر فارسی، جشن شب یلدا، دانشجویان خارجی، دانشگاه علامه طباطبائی، فارسی آموزان مرکز آزفا