آغاز دومین مدرسه تابستانی مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان

۱۰ تیر ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۲۳۲ خبر روز
دومین مدرسه تابستانی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبائی با حضور فارسی آموزانی از کشورهای مختلف آغاز شد
آغاز دومین مدرسه تابستانی مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان

دومین مدرسه تابستانی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبائی با حضور فارسی آموزانی از کشورهای چین، روسیه، ترکیه، تونس، هند، اسپانیا، قزاقستان و عراق از روز چهارشنبه ، پنجم تیر ماه آغاز شد.

شرکت‌کنندگان در این دوره پس از استقرار در خوابگاه در روز چهارشنبه پنجم تیر ماه در آزمون تعیین سطح زبان فارسی شرکت کردند. پس از مشخص شدن سطح زبانی فارسی‌آموزان، آنها در چهار کلاس سطح نوآموز، مقدماتی، پیش میانی و فوق میانی قرار گرفتند. فارسی‌آموزان به مدت یک ماه، صبح‌­ها در کلاس­‌های خود زبان فارسی را می­‌آموزند و عصرها را با بازدید از موزه­‌ها و مکان­‌های تاریخی شهر تهران سپری می‌­کنند.

فارسی‌­آموزان در پایان دورۀ مدرسۀ تابستانی به مدت 5 روز در مسیر جاده ابریشم از شهرهای کاشان، نطنز و اصفهان بازدید خواهند کرد.