سفر در مسیر جاده ابریشم فارسی‌آموزان دومین دورۀ مدرسه تابستانی

۱۸ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۴۳۶ خبر روز
سفر در مسیر جاده ابریشم فارسی‌آموزان دومین دورۀ مدرسه تابستانی

فارسی‌آموزان دومین دورۀ مدرسۀ تابستانی در روزهای پایانی دوره در مسیر جادۀ ابریشم سفر کردند. این سفر با همراهی و هماهنگی مسئولان مرکز آزفا به مدت 4 روز به طول انجامید. فارسی‌آموزان نخست از شهر کاشان و عمارت‌های تاریخی آنجا از جمله، حمام فین کاشان، خانه طباطبائی‌ها و خانۀ بروجردی‌ها بازدید کردند. سپس از شهر اصفهان  و بناهای گردشگری و تاریخی آنجا دیدن کردند. در این بازدید آنها با انواع هنرهای ایرانی و اسلامی، تنوع غذاهای ایرانی و آداب و رسوم موجود در استان اصفهان آشنا شدند. همچنین در ادامۀ مسیر از روستای زیبا و قدیمی ابیانه نیز بازدید کردند و در این سفر به بزرگی و قدمت و تاریخ کهن کشور ایران اشاره داشتند. در پایان، فارسی‌آموزان سوغاتی‌‌های متنوعی را از عرقیجات، شیرینی‌ها و صنایع دستی شهرهای کاشان و اصفهان برای یادگاری تهیه کردند.

کلید واژه ها: دومین دوره مدرسه تابستانی آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبائی