دوره زمستانی آموزش زبان فارسی

آغاز ثبت‌نام دوره زمستان آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان

۱۴ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۱ کد : ۱۹۹۷۵ اطلاعیه ها خبر روز
علاقمندان به شرکت در دوره آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان از تاریخ ۱۳ آذر الی ۲۵ آذر می‌توانند ثبت‌نام اولیه خود را تکمیل نمایند.
آغاز ثبت‌نام دوره زمستان آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان

دوره زمستانی آموزش زبان فارسی 1401

ویژه دانشجویان غیرایرانی

شروع ثبت نام: 12 آذر 1401

پایان ثبت نام: 25 آذر 1401

شروع دوره: 1 بهمن 1401

پایان دوره: 20 اسفند 1401

این دوره در 2 بسته متناسب با نیاز و هدف زبان‌آموزان تهیه شده است که زبان‌آموزان می‌توانند با توجه به شرایط خود، یکی از بسته‌ها را انتخاب کرده و در آن شرکت نمایند.

نحوه ثبت‌نام: از طریق لینک ثبت‌نام، فرم را پر کرده و مدارک خود را از طریق سایت ارسال نمایید.

نحوه پرداخت: به صورت حضوری در مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبائی

• به دانشجویان دانشگاه‌های طرف قرارداد 20 درصد تخفیف داده می‌شود.

ارتباط با مرکز: ctpsol@atu.ac.ir

شماره واتساپ: 00989302333583

وبسایت: https://ctpsol.atu.ac.ir

اینستاگرام: tpsol1396

در صورتی که نیاز به ویزای تحصیلی دارید، مقاله چگونه می‌توانم ویزای تحصیلی دریافت کنم؟ را مطالعه بفرمایید.

Winter Persian language Course (2023)

For speakers of Other Languages

Start of Registration: December 3, 2022

End of Registration: December 16, 2022

Beginning of the classes: January 21, 2023

End of the classes: Mars 11, 2023

This course is prepared in 2 packages base on the needs and goals of the language learners. They can choose one of the packages according to their conditions.

• Students of those universities which already have MoUs with ATU will be entitled to a 20% discount on the fees.

How to register: You should just fill the initial Application Form

How to Pay: Registrants will be paid at Center of Teaching Persian to Speakers of Other Languages (CTPSOL) of ATU.

Contact: WhatsApp No. +989302333583

E-mail: ctpsol@atu.ac.ir

Instagram: tpsol1396

Website: https://ctpsol.atu.ac.ir

If you need educational visa, please read 'How can I get my Educational visa? article'

کلید واژه ها: دوره atu ctpsol atu atu ac atu ac ir ctpsol ir ac ir ac مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبائی فارسی زبان فارسی غیرفارسی زبانان دانشجویان خارجی خارجی آموزش زبان آموزش زبان فارسی تهران دوره زمستانی

دامیر (Damir) ۱۴ آذر ۱۴۰۱ | ۱۸:۵۰
سلام علیکم! من دانشجوی سال یکم کارشناسی ارشد دانشکاه روابط بین الملل دولتی مسکو هستم و دلم میخواهد در برنامه 30 روزه ویژه دانشجویان غیر ایرانی شما شرکت کنم.
پاسخ مدیر سایت ۱۵ آذر ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۹

سلام خیلی خوشحال می شیم شما به ایران بیاین و در این دوره شرکت کنید

دامیر (Damir) ۱۵ آذر ۱۴۰۱ | ۰۶:۰۸
سلام علیکم! من دانشجوی سال یکم کارشناسی ارشد دانشگاه روابط بین الملل دولتی مسکو هستم و دلم میخواهد در برنامه ویژه دانشجویان غیرایرانی شما شرکت کنم.
سما طارق ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۲۱:۰۳
بسیار عالى